ŽNK Marjan dogovorio suradnju s praškom Slavijom

ŽNK Marjan dogovorio suradnju s praškom Slavijom

Veliku ulogu u spajanju Slavije i Marjana odigrao je direktor Akademije Slavije Jiri Plišek

Dobar posao u Pragu napravila je predsjednica ŽNK Marjan Matea Bešlić, kako za svoj klub, tako i za cjelokupni hrvatski ženski nogomet. Naime, Marjanova predsjednica bila je gošća na utakmici četvrtfinala ženske Lige prvakinja između Slavije i Bayerna (1:1). Obavljen je prvi krug razgovora s predstavnicima Slavije, za sada je dogovorena suradnja između jednog od najboljih ženskih nogometnih klubova u Europi i Marjana u vidu odigravanja prijateljskih utakmica, sudjelovanja na turnirima, a Slavia će biti važan dio međunarodne konferencije o ženskom nogometu što je ŽNK Marjan priprema za jesen.

- Bilo je zadovoljstvo vidjeti jedan viši nivo, kako u organizaciji, tako i u kvaliteti nogometa. Sretni smo što smo uspostavili suradnju sa Slavijom, vjerujem da će ona u bliskoj budućnosti donijeti puno dobrih stvari za Marjan - kazala je Matea.

Marjanov dres s brojem 10 od srijede krasi vitrine Slavije, a vrlo skoro bi trebao biti potpisan i protokol o suradnji dvaju klubova. Veliku ulogu u spajanju Slavije i Marjana odigrao je direktor Akademije Slavije Jiri Plišek.

Spomenimo i da je prije tri godine Hajduk potpisao suradnju s muškom momčadi praškog kluba u pivnici U Fleku gdje je i osnovan 1911. godine.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(43004, "");
Pregledaj komentare