Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: uefa.com Zoran Mamić: Ovo je uspjeh par budala, entuzijasta, koji uživaju u onome što rade

Zoran Mamić: Ovo je uspjeh par budala, entuzijasta, koji uživaju u onome što rade

Nije ovo uspjeh HNS-a, nije čak ni cijele hrvatske futsal obitelji koja se relativno zajedno drži

Čak šest igrača FC Splita sudjeluje u velikom uspjehu hrvatske U-19 futsal reprezentacije koja se plasirala u finale Europskog prvenstva. Tim povodom je zanimljiv post objavio Zoran Mamić, alfa i omega FC Splita. Prenosimo ga u cijelosti:

'Bravo dico!!! Respect!
Neki su na klupskoj razini, trenutno, vjerojatno bolji od nas, neki su trenutno rezultatski ispred nas, možda ni ove godine nećemo osvojit prvenstvo..., ali mi smo ponosniji i ispunjeniji, koliko god nekome to čudno zvučalo kad vidimo svu tu omladinu kako osvaja sve što se osvojiti može na nacionalnoj i europskoj razini i kako U-19 reprezentaciju čini 50% naših igrača iz našeg FC Splita.. 

Žao mi je što će opet u subotu, nakon što završi europsko prvenstvo futsal pasti u zaborav medijskog prostora.. O košarkašima Srbije se piše na dnevnoj bazi i analizira im se svaka četvrtina na svjetskom prvenstvu. O našim mladićima se piše kad su ušli u finale.. I još će se malo piskarat u subotu i tada će ih se opet zaboravit kao da nikad nisu ni postojali...

U HNS-u 'na sreću' nećemo pasti u zaborav, jer oni ni ne znaju za nas, pa se samim time to ne može ni dogoditi. Oni bi eventualno nakon ovog povijesnog uspjeha konačno mogli shvatiti da postojimo, da ima ljudi koji ulažu svoje novce u taj sport i koji se trude od omladine napravit europske 'face' makar i na jedan vikend..
Nije ovo uspjeh HNS-a, nije čak ni cijele hrvatske futsal obitelji koja se relativno zajedno drži, uz dužno poštovanje svima... Jer dobro znamo kako nam se većina njih rugala i smijala zato što ulažemo u djecu i tražimo buduće nositelje našeg Splita... I ZATO! Ovo je uspjeh par budala, par entuzijasta, koji uživaju u onome šta rade i koji uživaju u budućim vrijednostima. Neću ih tagirat, jer oni znaju koji su.

Za kraj moram spomenuti naše drage prijatelje novinare koji podržavaju futsal i koji se trude da nas se koliko-toliko spominje... Hvala vam: Jerko Šimac, Blaž Duplančić, Bernard Jurišić, Marin Maljković, Tomislav Gabelic
P.S. Dicu također neću tagirat... Googlajte ih malo.'

Vaša reakcija na temu