Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zoran Mamić: Zašto ne bih pjevao o jednom od najvećih hrvatskih klubova?

Zoran Mamić: Zašto ne bih pjevao o jednom od najvećih hrvatskih klubova?

Radi se o pjesmi koja je jako lijepa

Dalmatinski portal je objavio snimku na kojoj Zoran Mamić pjeva Hajdukove pjesme, a Dinamov trener je isto prokomentirao za Sportske novosti:

- Sve je to u redu osim što loše pjevam, nisam neki pjevač. Radi se o pjesmi koja je jako lijepa, a među svojim prijateljima imam puno navijača Hajduka. Oni poštuju mene, ja njih, nije mi problem pjevati pjesme o Hajduku. Ako se mogu navijači družiti na potresom zahvaćenom području, zašto ja ne bih pjevao pjesme o jednom od najvećih klubova Hrvatske?

Prokomentirao je i sudski spor, gdje je nepravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz Dinama:

- Naravno da nekad zbog toga gubim vrijeme. Recimo, znali smo da na posljednjem suđenju neće biti rasprave, a morao sam proći tisuću i sto kilometara do Osijeka i nazad. Svi smo u klubu bili svjesni toga, ja isto tako. Nosim se s tim jako dobro, ne opterećuje mi posao. Apsolutno se ne smatram krivim. Vjerujem da će to sud na kraju i pokazati.

Vaša reakcija na temu