Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zoran Zekić: Nije bilo igrača visoke kvalitete koji je mogao odlučiti ovu utakmicu
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Zoran Zekić: Nije bilo igrača visoke kvalitete koji je mogao odlučiti ovu utakmicu

'Moram pohvaliti atmosferu, iako je većina navijala za Hajduk'

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić nakon remija protiv Hajduka (0:0) je rekao:

- Na kraju izjednačen rezultat. Mislim da nije bilo igrača visoke kvalitete koji je mogao odlučiti ovu utakmicu. Tako je sada bilo Hajduku, meni je tako cijele sezone. 

Kako ste zadovoljni s utakmicom?

- Igrali smo protiv momčadi s budžetom deset puta većim od našeg. Igrača je nedostajalo s obje strane i tome smo se trebali prilagoditi. Ponavljam da jednostavno nije bilo igrača koji je mogao odlučiti utakmicu.

Bilo je dosta taktičkog nadmudrivanja, mnogi igrači su igrali van svoje prirodne pozicije

 - Svi traže najbolja rješenja, pokušali smo. Mijenjali smo kroz cijelu utakmicu, na kraju je ovako završilo. Kada je Simić otišao u napad i tražio duge lopte, od svoje momčadi sam tražio presing, da izađu visoko. Oni su to dobro radili. Na kraju smo promašili i jednu veliku priliku koju smo čekali cijelu utakmicu. Za kraj da se osvrnem na odličnu atmosferu. Moram je pohvaliti iako je vjerojatno većina navijala za Hajduk, ali s njom se osjećaš kao sportaš. Užitak je igrati.

Vaša reakcija na temu