Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka ZORAN ZEKIĆ: Postoji samo jedan način kako zaustaviti Marka Livaju!

ZORAN ZEKIĆ: Postoji samo jedan način kako zaustaviti Marka Livaju!

Trener Slaven Belupa najavio je susret s Hajdukom

Sami sebi dugujemo jednu pravu utakmicu, atmosfera će biti dobra i to nam treba biti dodatni poticaj - rekao je trener Slaven Belupa Zoran Zekić uoči dvoboja s Hajdukom (subota 17.30 sati), a zatim se dotakao Marka Livaje

- Čovjek uživa u nogometu i to se vidi u svakom njegovom potezu. Kako ga zaustaviti? Samo kolektivnom igrom, nekakvi flasteri su pogubni, jer se onda otvaraju koridori za druge igrače. Ja mogu svojim igračima opisati karakteristike Livaje i pokazati im kako ga najbolje čuvati, ali nije to tako jednostavno. No na kraju, puno je bolje za sve da on igra, jer to znači i puno ljepši nogomet.

Je li Hajduk pod većim pritiskom od vaše momčadi?

- Ne znam zašto bi Hajduk bio pod većim pritiskom, jer i mi treniramo i isto dajemo sve od sebe. Istina, igramo za manje novaca, ali nitko to na taj način neće gledati na terenu. I nama je pritisak, i mi tražimo tri boda, tražimo potvrdu naše vrijednosti. Puno je ljepše otići na odmor s pozitivnim rezultatom - zaključio je Zekić.

Vaša reakcija na temu