Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka ZORAN ZEKIĆ: Utakmicu je bilo jako teško gledati!

ZORAN ZEKIĆ: Utakmicu je bilo jako teško gledati!

'Nemam što prigovoriti svojim igračima'

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić ovako je prokomentirao poraz na Poljudu (1:0). 

- Ne znam što bih komentirao. Hajduk je pobijedio. Mi smo imali namjeru da budemo opasniji prema naprijed, ali nismo uspjeli. Utakmicu je bilo jako teško gledati. Nemam što prigovoriti svojim igračima po pitanju pristupa, ali prema naprijed u nekim trenucima bilo je to nedostojno prvoligaškog nogometa - rekao je Zekić, a zatim dodao:

- Prošle godine sam sa zamjenama pogađao, ispadao sam pametan, a sada je drukčije. Prije pogotka sam izvadio krilnog igrača. Mi smo se u korizmi odrekli i golova i bodova. Hvala Bogu korizma traje još malo. 

Pogled prema kup ogledu?

- Igra se u Koprivnici gdje ima puno navijača Hajduka. I ja i trener Leko radimo trenutno ono što je najbolje za momčad. Ne znam u kakvom će stanju Hajduk biti 12.4., ali mogu razmišljati da mi budemo bolji. Pokazali smo dosad nemalo puta da možemo biti opasni. 

Vaša reakcija na temu