Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka ZVONIMIR ŠARLIJA: Radimo na tome da vratimo onu našu staru dobru atmosferu!

ZVONIMIR ŠARLIJA: Radimo na tome da vratimo onu našu staru dobru atmosferu!

'Dosta stvari je krenulo loše u zadnje vrijeme'

Zvonimir Šarlija ove je sezone odigrao 25 utakmica u HNL-u. Standardni stoper Hajduka propustio je dva ogleda. U devetom kolu nije igrao protiv Lokomotive zbog tri žuta kartona, a susret 25. kola protiv Istre propustio je zbog ozljede. 

Uoči utakmice s Dinamom, Šarlija je svoja očekivanja iznio za Hajduk Digital. 

- Očekujemo dobru utakmicu i pobjedu, kao i uvijek. Sve ćemo napraviti da osvojimo tri boda koja su nam nužna. Atmosfera sigurno nije najbolja poslije zadnjeg kiksa, ni ne smije biti. Radimo na tome da vratimo onu našu staru dobru atmosferu. Nadam se da će tako i biti poslije prvog derbija - rekao je Šarlija, a potom dodao:

- Dosta stvari je krenulo loše u zadnje vrijeme, najviše što se tiče zdravstvenog biltena. Ali, mi smo Hajduk, imamo puno igrača i to ne smije nikad biti alibi. Tko je zdrav igrat, tko igra mora dati sve za pobjedu. Sve derbije s Dinamom ove sezone smo do sada dosta dobro odradili, skupili smo dosta bodova. Zadovoljni smo kako je to izgledalo. Ovu utakmicu moramo pobijediti. Tako ćemo se postaviti od prve minute i ići po tri boda koja moraju ostati na Poljudu.

Kakav je Dinamo?

- Digli su se, stabilizirali su se. Europa ih je bila digla, možda ih je sada malo i poremetila. Mislim da su u boljem momentu sada nego u prijašnjim derbijima. Odlična ekipa, odlični pojedinci. Klub koji je prvak toliko godina zaredom, veliki respekt.

Poljud će u subotu biti pun...

- Uvijek je tako. Navikli smo na to kroz cijelu sezonu. Publika je tu radi nas. Mi smo ih privukli i to zaslužili. Možda zadnje vrijeme malo kaskamo, ali ovo je još jedna prilika da im vratimo vjernost i koheziju koju imaju klub i navijači - zaključio je Šarlija. 

Vaša reakcija na temu