Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay AMERIČKI GENERAL UPOZORAVA 'Moramo biti oprezni zbog mogućeg odgovora Rusa'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

AMERIČKI GENERAL UPOZORAVA 'Moramo biti oprezni zbog mogućeg odgovora Rusa'

'Rat trenutno ne ide najbolje za Rusiju'

Prvi čovjek američkih oružanih snaga, general Mark Milley upozorio je da je još uvijek nejasno kako bi Rusija mogla reagirati na najnovije neuspjehe na bojnom polju u Ukrajini, pozivajući na oprez među američkim vojnicima tijekom posjeta vojnoj bazi u Poljskoj koja pomaže Ukrajini u njezinoj borbi, piše Index.

'Rat trenutno ne ide najbolje za Rusiju. Stoga je dužnost svih nas da održavamo visoko stanje pripravnosti odnosno uzbune', rekao je general Milley novinarima u Varšavi nakon posjeta bazi u kojoj se nalaze američke trupe, prenosi Reuters te napominje da je zamoljen da ne objavljuje naziv baze niti opisuje njezinu lokaciju.

Milley je rekao da ne sugerira da su američke trupe u Europi u bilo kakvoj povećanoj prijetnji, ali je rekao da moraju biti spremni.

'U vođenju rata jednostavno ne znate s visokim stupnjem sigurnosti što će se sljedeće dogoditi', kazao je. 

Vaša reakcija na temu