Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Australka postala milijunašica jer se cijepila protiv COVID-a

Australka postala milijunašica jer se cijepila protiv COVID-a

Novčana motivacija

Joanne Zhu (25), je bila među gotovo tri milijuna Australaca koji su sudjelovali u izvlačenju novčane nagrade od 4.820.209 kuna za cijepljenje protiv COVID-19, piše Sky News.

Novac za nagradu je uložila grupa filantropa i tvrtki poznatih kao Million Dollar Vax Alliance kako bi potaknula da se čim više Australaca cijepi protiv COVID-19.

Joanne je rekla da dio novca planira potrošiti na okupljanje svoje obitelji.

- Želim svojoj obitelji platiti avionsku kartu iz Kine prvom klasom i platiti im hotel s pet zvjezdica za kinesku.

Iz Million Dollar Vax Alliancea su poručili da su ponosni na kampanju i na ono što su postigli. Tvrtka je pomogla Australiji da u potpunosti cijepi 80% osoba starijih od 16 godina.

Lutrija je također svaki dan u listopadu dijelila 100 darovnih kartica u vrijednosti od skoro pet tisuća, prenose 24 sata.

Vaša reakcija na temu