Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Terri Cnudde from Pixabay Beba je umrla u kipućem autu: Roditelji je ostavili tri sata samu, otišli na misu

Beba je umrla u kipućem autu: Roditelji je ostavili tri sata samu, otišli na misu

Istraga je u tijeku

Jedna 11-mjesečna djevojčica umrla je nakon što su je roditelji ostavili u vrućem automobilu dok su oni bili u crkvi na Floridi.

Policija je otkrila kako su pozvani u nedjelju oko 13 sati ispred evanđeoske baptističke crkve Mount of Olive u Palm Bayu zbog dojave o bebi koja ne reagira.

Beba je ostavljena u automobilu oko tri sata dok su njezini roditelji bili na misi. Prevezena je u bolnicu Palm Bay Community Hospital i ondje je proglašena mrtvom, prenosi Dnevnik.hr.

'Ovo je nesretan incident, a naša sućut i molitve idu obitelji', rekao je šef policije Palm Baya Mario Augello, piše Independent.

Istraga je u tijeku, a policija nije rekla hoće li protiv roditelja, koji nisu imenovani, podići optužnicu. Prema KidsAndCars.org, Florida je druga u državi po smrtnosti djece u automobilu.

Prošle je godine u SAD-u zabilježeno 36 smrtnih slučajeva djece u vrućim automobilima, a dosad ih je bilo šest u 2023., prema podacima te organizacije.

'Najvažnije je da ljudi znaju da se to može dogoditi apsolutno svakome. Tu nema pravila', rekla je Jeanne Fennell, predsjednica i osnivačica KidsAndCars.org.

Vaša reakcija na temu