Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot BIDENOVA JASNA PORUKA 'Nećemo voditi treći svjetski rat u Ukrajini
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

BIDENOVA JASNA PORUKA 'Nećemo voditi treći svjetski rat u Ukrajini

'Poslat ćemo im novac i hranu kako bismo spasili živote Ukrajinaca'

Američki predsjednik Joe Biden naglasio je da SAD neće slati kopnene trupe u Ukrajinu, javlja CNN

- Nećemo voditi treći svjetski rat u Ukrajini - rekao je Biden nakon što je ponovio da SAD pruža podršku saveznicima u NATO-u. 

Obećao je da će SAD braniti svaki dio NATO-ovog teritorija.

- Ipak, želim biti jasan, pobrinut ćemo se da Ukrajina ima oružje za obranu od napada ruskih snaga. Poslat ćemo im novac i hranu kako bismo spasili živote Ukrajinaca. Izbjeglice iz Ukrajine primit ćemo raširenih ruku ako dođu ovdje - dodao je Biden, prenosi Index

Kazao je da gotovo svakodnevno razgovara s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim. Također, naglasio je važnost djelovanja SAD-a i njihovih saveznika u bilo kakvim potezima za suprotstavljanje Kremlju.

Vaša reakcija na temu