Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Britanci objavili novu kartu ruskih napada i osvajanja
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Britanci objavili novu kartu ruskih napada i osvajanja

Vidi se napredak Rusa na jugu zemlje

Ministarstvo obrane Ujedinjenog Kraljevstva objavilo je najnovije stanju na ratištu u Ukrajini. Navode kako Kremlj dosad nije uspio postići svoje izvorne ciljeve i da su iznenađeni razmjerom i žestinom ukrajinskog otpora.

U najnovijem ažuriranju obavještajnih podataka britansko Ministarstvo obrane piše da je Rusija bila prisiljena promijeniti operativni pristup i da sada provodi strategiju iscrpljivanja.

- To će vjerojatno uključivati neselektivnu upotrebu vatrene moći, što će rezultirati povećanjem civilnih žrtava, uništavanjem ukrajinske infrastrukture i intenziviranjem humanitarne krize - upozorava se.

Kartu ruskih napada i napretka objavljuju svaki dan, a na današnjoj se vidi napredak Rusa na jugu zemlje. Rusi su, smatraju Britanci, zauzeli dio područja na jugu između Hersona i Mikolajiva, javlja N1.

Vaša reakcija na temu