Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr Britanska šefica diplomacije upozorava: 'Putin neće stati samo na Ukrajini'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Britanska šefica diplomacije upozorava: 'Putin neće stati samo na Ukrajini'

'Ako uspije, imat ćemo neviđenu bijedu diljem Europe'

Britanska šefica diplomacije Liz Truss, ujedno favoritkinja za nasljednicu Borisa Johnsona, danas je rekla da ruski predsjednik Vladimir Putin koristi ruski plin kako bi cijeli svijet držao za taoca.

Novinari su je upitali vjeruje li da Vladimir Putin praktički drži ostatak svijeta za taoca drastičnim smanjenjem isporuka plina Njemačkoj.

- To je točno ono što radi. Izuzetno je važno da ostanemo snažni u borbi protiv njegove jezive agresije. Ako dozvolimo Vladimiru Putinu da uspije, to će uzrokovati neviđenu bijedu diljem Europe.

Znamo da Putin neće stati samo na Ukrajini. On prijeti cijelom istoku Europe i demokraciji - rekla je britanska šefica diplomacije, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu