Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Britanski ministar: Putin je ratni zločinac
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Britanski ministar: Putin je ratni zločinac

'On je prijetnja slobodnim ljudima i bit će pozvan na odgovornost'

Britanski ministar zdravstva Sajid Javid ruskog predsjednika Vladimira Putina nazvao je ratnim zločincem, što je ranije ovoga tjedna učinio i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden

BBC piše kako je Javid na proljetnom forumu konzervativne opcije govorio o bijesu i tuzi koje osjeća zbog 'izvještaja o masovnim grobnicama u Mariupolju i ubojstvima trudnih žena'. 'Vladimir Putin je ratni zločinac. On je prijetnja slobodnim ljudima i bit će pozvan na odgovornost', izjavio je Javid.

Britanski medij navodi kako su Javidovi politički kolege ministri jučer nevoljko upotrijebili izraz 'ratni zločinac' kada se govori o Putinu. Podsjetimo, Kremlj je Bidenovu izjavu o Putinu nazvao 'neoprostivom retorikom', prenosi Index.

Vaša reakcija na temu