Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay CNN prestaje s emitiranjem u Rusiji
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

CNN prestaje s emitiranjem u Rusiji

Bloomberg News kaže da će slijediti taj primjer

CNN je prestao s emitiranjem u Rusiji nakon što je Vladimir Putin potpisao uredbu prema kojoj bi ljudi mogli biti osuđeni na 15 godina zatvora ako šire vijesti o ruskim oružanim snagama.

Glasnogovornik CNN-a rekao je: 'CNN će prestati emitirati u Rusiji. Nastavljamo procjenjivati situaciju i naše sljedeće korake'.

'S velikim smo žaljenjem odlučili privremeno obustaviti rad naših novinara unutar Rusije', rekao je večeras glavni urednik Bloomberga John Micklethwait.

'Promjena kaznenog zakona, za koju se čini da je osmišljena da svakog neovisnog izvjestitelja pretvori u kriminalca, onemogućuje nastavak bilo kakvog privida normalnog novinarstva unutar zemlje', prenosi Index.

Vaša reakcija na temu