Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Djevojčica koja je ganula svijet pjevanjem u skloništu uspjela napustiti Ukrajinu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Djevojčica koja je ganula svijet pjevanjem u skloništu uspjela napustiti Ukrajinu

Stigla je u Poljsku

Djevojčica Amelija Anisovič, koja je skloništu pjevala pjesmu Let it go iz crtića Frozen, uspjela je napustiti Ukrajinu.

Sedmogodišnja Amelija privukla je pozornost svijeta kada je snimljena kako pjeva pjesmu iz Disneyjevog animiranog filma Frozen  usred ruske invazije na Ukrajinu. Nakon što su proveli šest dana u bunkeru, Amelija i njezin 15-godišnji brat Miša stigli su u Poljsku s bakom, dok su njihovi roditelji ostali kuhati za snage koje brane glavni grad u sukobima, prenosi The US Sun.

'Oduvijek sam znala da je Amelija jako talentirana, a sada to zna cijeli svijet. Ali tragedija je što je ona zvijezda samo zbog toliko smrti i razaranja. Amelijin video pokazao je uvjete koje su djeca morala trpjeti zbog Vladimira Putina', rekla je Amelijina majka Lilia i dodala da se nadaju da će dobiti pomoć drugih država te da će ukrajinska djeca prestati umirati.

Nakon što se društvenim mrežama proširila snimka Amelije, javila se i Idina Menzel koja je otpjevala pjesmu Let it go. Pjevačica koja je posudila glas Elsi u Disneyjevom crtiću na Twitteru je napisala kako se osjeća nakon što je čula malenu djevojčicu kako pjeva.

'Vidimo vas. Zaista vas vidimo', napisala je pored emojija plavih i žutih srca, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu