Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Djevojčici (3) iz Srbije izmjerili 4,5 promila alkohola u krvi!

Djevojčici (3) iz Srbije izmjerili 4,5 promila alkohola u krvi!

'U zadnji čas je stigla u bolnicu...'

Djevojčica (3) iz srpskog Brajkovca otrovala se prošlog tjedna alkoholom u obiteljskoj kući. U bolnicu je primljena s čak 4,5 promila alkohola u krvi, protiv njezine majke podignuta je kaznena prijava...

Trogodišnjakinja je bila u kući s dvojicom starije braće i sestrom te joj se u jednom trenutku u ruci 'stvorila' boca alkoholnog pića, pretpostavlja se rakije. Djevojčica je popila par gutljaja i srušila se, braća i sestre počela su paničariti...

- Iznijeli su je ispred kuće i došli su kod mene tražiti pomoć. Pokazali su mi bocu iz koje je pila. Curica je bila u nesvijesti, ali ja nemam auto pa ih nisam mogao odmah odvesti u bolnicu. Nazvao sam njezina oca, koji ne živi s njima i koji je bio u Šapcu, i on je stigao za sat i pol vremena i odveo je u bolnicu - ispričao je susjed djevojčica, piše Telegraf.

Srećom, sve je, čini se, prošlo bez težih posljedica za zdravlje djevojčice, iako se od njih strahovalo. Curica je, pišu srpski mediji, bila 'na rubu' kome, u bolnicu je stigla u posljednji trenutak..

- Trogodišnjakinja se dobro oporavlja i uskoro bi je trebali pustiti iz bolnice.... - kaže izvor iz bolnice.

Kako pišu Novosti, majka je za vrijeme incidenta bila u bolnici u Beogradu. Tamo ju je odvela hitna pomoć jer je imala spontani pobačaj te je zadržana na liječenju. Navodno je iz bolnice zamolila susjeda da pazi na djecu.

Ostatak djece preuzeo je Centar za socijalni rad.

Vaša reakcija na temu