Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr EKSPLOZIJA U POLJSKOJ Viktor Orban sazvao hitan sastanak vijeća za obranu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

EKSPLOZIJA U POLJSKOJ Viktor Orban sazvao hitan sastanak vijeća za obranu

Dvije osobe su poginule

Dvije osobe poginule su u eksploziji u Przewodowu, selu na istoku Poljske blizu granice s Ukrajinom, objavili su vatrogasci u utorak. 

'Vatrogasci su na mjestu događaja, nije jasno što se dogodilo', rekao je Lukasz Kucy, dežurni vatrogasni časnik u obližnjoj vatrogasnoj postaji.

Kako piše AP pozivajući se na neimenovanog američkog dužnosnika, riječ je o zalutalim ruskim raketama. Poljski državni vrh odmah je sazvao hitan sastanak.

Isto su učinili i Mađari, piše Index.

'Kao odgovor na obustavu transporta nafte naftovodom Družba i projektila koji su pogodili teritorij Poljske, premijer Mađarske Viktor Orban sazvao je hitno Vijeće za obranu u 20 sati', objavio je glasnogovornik mađarske vlade.

Vaša reakcija na temu