Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube Glumac iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' bit će u registru pedofila Crne Gore

Glumac iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' bit će u registru pedofila Crne Gore

Tamo je rođen i tamo trenutno živi i radi

Bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović, koji je 2023. godine osuđen zbog bludnih radnji nad maloljetnikom, naći će se u registru pedofila Crne Gore, potvrdilo je Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine, piše Klix.ba

Naime, prema odgovoru iz ovog ministarstva koje je dobila crnogorska Pobjeda, objasnili su da je uredbom o načinu vođenja kaznene evidencije propisano da se u nju uključe i osobe osuđene za kaznena djela od stranih sudova i to crnogorski državljani, strani državljani i osobe bez državljanstva koje su rođene na teritoriju Crne Gore te strani državljani i osobe bez državljanstva koje su stalno nastanjene u Crnoj Gori, a za koje su podaci dostavljeni Ministarstvu pravde.

Isto tako, ovaj upit poslan je zbog činjenice da je Kasumović zapravo rođen u Crnoj Gori, u gradu Bijelo Polje, a trenutno živi i radi u toj zemlji.

Vaša reakcija na temu