Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Granična služba Poljske: Dječak iz Ukrajine nije sam prešao granicu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Granična služba Poljske: Dječak iz Ukrajine nije sam prešao granicu

Bio je s obitelji, a na granici je počašćen slatkišima

Nakon videa koji je postao viralan u cijelom svijetu, a koji prikazuje dječaka iz Ukrajine koji, kako je tada navedeno 'sam prelazi granicu jecajući' bez pratnje roditelja, oglasili su se iz Granične službe Poljske negirajući ove tvrdnje.

Naime, iz Granične službe su naveli da je četverogodišnji dječak Valerij iz Ukrajine nije sam prešao granicu već da je bio s obitelji te da je na graničnom prijelazu Medyka dobio slatkiše od službenika.

Naglasili su i to da su dječak i njegova obitelj na sigurnom u Poljskoj.

Podsjetimo, CNN je podijelio Reutersov potresan video koji je ubrzo postao viralan, a na kojem je dječak prikazan kako sam u zimskoj jakni i plastičnom vrećicom u rukama jecajući prelazi granicu u Poljskoj.

U tom trenutku nitko uz njega nije hodao tako da je preneseno da je dječak sam i bez pratnje roditelja došao iz Ukrajine, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu