Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay GRUPA WAGNER 'Tijela ukrajinskih vojnika poslat ćemo u Kijev'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

GRUPA WAGNER 'Tijela ukrajinskih vojnika poslat ćemo u Kijev'

Nisu precizirali broj

Grupa Wagner rekla je da će vratiti tijela nekih ukrajinskih vojnika na teritorij koji drži Kijev, prema izvješćima, piše Sky News.

Vlasti koje je postavila Rusija u istočnoj ukrajinskoj regiji Donjeck priopćile su ovaj tjedan da su preuzele kontrolu nad rudarskim gradom Soledarom, u kojem su se ovog mjeseca vodile intenzivne borbe, prenosi Index.

Internetska stranica RIA FAN, povezana s osnivačem Wagnera Jevgenijem Prigožinom, citirala je zapovjednika plaćenička koji je rekao da će poslati tijela iz Soledara ukrajinskim vlastima.

U izvješću nije potvrđen broj tijela, ali se sugerira da će biti poslana u četiri ili pet konvoja, u ukupno oko 20 kamiona.

Vaša reakcija na temu