Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huawei FreeBuds 3 i FreeBuds 3i osvojile dvije nagrade za impresivno poništavanje buke

Huawei FreeBuds 3 i FreeBuds 3i osvojile dvije nagrade za impresivno poništavanje buke

Nagrade VGP-a pokazale su da Huawei posjeduje naprednu hardversku i softversku tehnologiju kada je riječ o TWS slušalicama

Huaweijeve bežične slušalice iz FreeBuds 3 serije – FreeBuds 3 i FreeBuds 3i, nedavno su osvojile VGP nagradu (Audio Visual Grand Prix). Riječ je o jednoj od najprestižnijih nagrada za audio i vizualne proizvode u Japanu, a na ovaj način još je jednom potvrđena kvaliteta Huaweijevih TWS slušalica i tehnologije za smanjenje buke.

Nagrada Audio Visual Grand Prix osnovana je 1987. godine i trenutno je jedna od najvećih i najprestižnijih nagrada za audio i vizualne proizvode u Japanu. Nagradu organizira jedan od najatraktivnijih izdavača audio-vizualnih medija u Japanu, ONGEN PUBLISHING, čiji je fokus na profesionalnim audio i vizualnim proizvodima.

Prošle je godine oko 250 brendova širom svijeta prijavilo preko 2.000 svojih proizvoda za VGP nagradu. Svi proizvodi prolaze kroz višestruko glasanje od strane profesionalnih sudaca i predstavnika maloprodaje u japanskoj industriji audio-vizualnih proizvoda. Nakon ocjenjivanja niza karakteristika, kao što su kvaliteta proizvoda, funkcionalnost i mogućnost prodaje, proizvodi s najvišom ocjenom svake kategorije dobivaju priznanje. Zahvaljujući visokim standardima, VGP se smatra važnom potvrdom kvalitete za potrošače širom svijeta prilikom odabira njihovog sljedećeg audio ili vizualnog proizvoda.

Huawei FreeBuds 3 dobile VGP 2020 nagradu za tehnološku naprednost

Otkako su Huawei FreeBuds 3 slušalice predstavljene na sajmu IFA 2019, njihov otvoreni dizajn, svestrana funkcionalnost i učinkovitost pri aktivnom uklanjanju buke često su hvaljeni od strane medija i potrošača. Pokreće ih Huaweijev Kirin A1 čipset, a FreeBuds 3 osiguravaju stabilnu i brzu bluetooth vezu, kao i preciznu audio i video sinkronizaciju kako bi korisnici uživali u igrama i videozapisima. Huawei je na Valentinovo ove godine lansirao i FreeBuds 3 Red Edition kako bi potrošačima ponudio moderan i poseban izbor.

VGP je Huawei FreeBuds 3 bežičnim slušalicama dodijelio VGP 2020 nagradu za tehnologiju, zbog udobnog otvorenog dizajna i izvrsnog aktivnog uklanjanja buke.

Huawei FreeBuds 3i osvojile zlatnu nagradu na ovogodišnjem VGP-u

S velikim uspjehom FreeBuds 3 slušalica, Huawei je u svibnju lansirao FreeBuds 3i uz nešto pristupačniju cijenu i in-ear dizajn. Na temelju tehnologije aktivnog poništavanja buke modela FreeBuds 3, Huawei FreeBuds 3i omogućuju dodatni sloj uklanjanja fizičke buke zahvaljujući fleksibilnim silikonskim nastavcima. Kao rezultat, FreeBuds 3i mogu sniziti razinu buke i do 32 dB, a uz 10 mm dinamičke drivere, slušalice nude vrhunsku kvalitetu zvuka u svim uvjetima.

Konkurentna cijena i izvanredno uklanjanje buke na Huawei FreeBuds 3i slušalicama rezultirali su osvajanjem zlatne nagrade na ovogodišnjem VGP-u.

Nagrade VGP-a pokazale su da Huawei posjeduje naprednu hardversku i softversku tehnologiju kada je riječ o TWS slušalicama, pružajući potrošačima impresivno iskustvo igranja i gledanja videozapisa, vrhunsku kvalitetu zvuka i impresivno poništavanje buke. U Huaweijevoj sveobuhvatnoj AI strategiji, audio proizvodi imaju važnu ulogu kada je riječ o zabavi, vježbanju, uredskim uvjetima te putovanjima. Huawei će zato nastaviti ulagati i razvijati TWS slušalice kako bi korisnicima pružio bolju povezanost i korisničko iskustvo. 

Vaša reakcija na temu