Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay IZ ČISTA MIRA Eksplodirala perilica rublja

IZ ČISTA MIRA Eksplodirala perilica rublja

Šokirani vlasnik prepričao je što se dogodilo

Gordonu Birdu je perilica rublja eksplodirala dok nije niti bila uključena. Šokiran incidentom i prestravljen, upozorio je kupce perilica na svoju situaciju koja je mogla završiti kobno. Zabrinuo se, naime, da bi netko mogao nastradati, posebice djeca, ako dožive njegovu sudbinu.

Ispričao je da je čuo snažan prasak iz kuhinji koja se nalazi u stražnjoj prostoriji u prizemlju. Bojao se da je nešto palo u susjedovoj kući i razbilo se. No, staklo koje je prekrivalo vrata perilice potpuno se razbilo.

- Sišao sam dolje, stao na nešto i pomislio: 'Što je ovo? - rekao je Gordon za The Sun.

Prošla mu je kroz glavu misao da je dijete moglo biti u kući. 

- Ne mogu vjerovati koliko perilica može biti opasna. Nikad nisam pomislio da bi ta stvar mogla jednostavno eksplodirati - dodao je.

Ovaj 49-godišnjak je rekao da je bio pod stresom zbog višestrukih neuspjelih pokušaja da kontaktira firmu Currys u vezi s opasnošću. Tvrdi da ga je predstavnik kontaktirao tek nakon tjedan dana poziva i e-pošte, a javio se i raznim izvršnim direktorima na LinkedInu, prenosi Net.hr

Bird tvrdi da ga je na kraju kontaktirao prodavač Currysa, koji mu je rekao da eksploziju ne smatraju opasnom i da su strojevi standardno napravljeni.

- Pa, standard je očito pogrešan - sarkastično je prokomentirao on.

Vaša reakcija na temu