Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Izrael stavio Hrvatsku na zelenu listu

Izrael stavio Hrvatsku na zelenu listu

Austrija i Njemačka još nisu sigurne

Dok druge države stavljaju ili prijete da će staviti Hrvatsku na crvenu listu, Izrael radi suprotno. 

Danas je tamošnja vlada odlučila da izraelski državljani od sada mogu slobodno putovati zrakoplovom u Hrvatsku, Bugarsku i na neke grčke otoke te da po povratku neće morati u obaveznu samoizolaciju, javlja Večernji list

Dan ranije je Ministarstvo transporta objavilo kako su Ministarstvu zdravstva poslali osvježenu listu zemalja u koje Izraelci mogu putovati bez ograničenja, no lista je finalizirana tek danas. 

Očekivalo se da će na zelenoj listi biti, između ostalih, Austrija, Njemačka, Finska, Mađarska, Letonija i Litva, no te države naposljetku ipak nisu uvrštene na popis sigurnih zemalja. 

Vaša reakcija na temu