Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash IZRAELSKA VOJSKA 'Precizno smo pogodili ciljeve Hezbolaha u Bejrutu'

IZRAELSKA VOJSKA 'Precizno smo pogodili ciljeve Hezbolaha u Bejrutu'

Nastavak sukoba

Izraelske obrambene snage (IDF) izjavile su da su danas 'precizno pogodile nekoliko mjesta za proizvodnju oružja' i infrastrukturu Hezbolaha u Bejrutu.

Izraelsko ratno zrakoplovstvo također je 'napalo obavještajne ciljeve Hezbolaha u Bejrutu', uključujući obavještajce i zapovjedne centre, navodi se u priopćenju IDF-a.

'Prije napada poduzeti su brojni koraci kako bi se smanjio rizik za civile, uključujući korištenje precizne municije i zračni nadzor', stoji u izjavi.

Izrael je izdao novu naredbu o evakuaciji u južnom dijelu Bejruta

Stanovnicima koji žive u blizini dviju zgrada u predgrađu južnog Bejruta naloženo je od strane izraelske vojske da se evakuiraju.

Glasnogovornik izraelskih obrambenih snaga (IDF) na arapskom jeziku, Avichay Adraee, izdao je upozorenje civilima u četvrti Dahiyeh, objavivši dvije karte na kojima je prikazano područje na koje se odnose naredbe.

Adraee je upozorio ljude da odmah napuste to područje, upozorivši da se nalaze 'blizu objekata i interesa Hezbolaha', protiv kojih će IDF 'djelovati u bliskoj budućnosti', prenosi Index.

Vaša reakcija na temu