Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Wikipedia Jeziva poruka Kadirova Putinu: Spreman sam dati svoj život za vas! Ali ne mogu gledati kako ginu moji i naši vojnici
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Jeziva poruka Kadirova Putinu: Spreman sam dati svoj život za vas! Ali ne mogu gledati kako ginu moji i naši vojnici

Lider Čečenije navodno je apel poslao putem Telegrama

Ruska novinska agencija RIA novosti danas prenosi poruku koju je lider Čečnije Ramzan Kadirov navodno poslao Vladimiru Putinu. U njoj ga moli da naredi vojsci da zauzmu Harkiv, Kijev i druge ukrajinske gradove.

'Više puta sam rekao da sam ja vaš pješak, spreman sam dati svoj život za vas. Ali ne mogu gledati kako ginu moji i naši vojnici Ministarstva odbrane, Nacionalne garde i drugih struktura. Molim vas da zažmirite na sve i dozvolite im da za dan-dva završe ono što se tamo događa', napisao je Kadirov na Telegramu, prenosi Blic.

U svom obraćanju ocjenjuje kako je rat u Ukrajini 'prijetnja za Rusiju' te smatra da će ih samo jak napad spasiti.

Vaša reakcija na temu