Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash JEZIVA ZABUNA Obitelj sahranila Sašu zvanog Isus pa saznali da je živ?!

JEZIVA ZABUNA Obitelj sahranila Sašu zvanog Isus pa saznali da je živ?!

Pokopali susjeda koji mu sliči

Na jednom srpskom groblju se nalazio križ s imenom i prezimenom Saše Stankova, njegovom godinom rođenja i godinom smrti. I ne bi tu bilo ništa čudno da u grobu Saše Stankova nije bio sahranjen neko drugi, mještanin Sremskih Karlovaca, kojeg također zovu Saša, i koji je ličio na živog 'pokojnika'.

Da stvari budu bolje, mještani Sremskih Karlovaca zvali su Stankova 'Isus', zbog duge brade, piše 021.rs.

Obitelj Stankov je rekla da su ih 15. srpnja mještani obavijestili da im je član obitelji preminuo. Pokušali su doći do službene pismene potvrdu od policije, ali su dobili samo usmenu potvrdu da se radi o članu obitelji.

Tijelo preminulog je pronađeno u jednoj kući, a već sutradan su ga odnijeli na groblje u Sremskim Karlovcima. U kapeli je bio limeni kovčeg i obitelj je rekla da nije mogla utvrditi identitet, kao što nisu mogli ni dan ranije, jer ih nitko nije pozvao.

Pokojnik je u petak sahranjen kao Saša Stankov, na grobnom mjestu obitelji, koja je sprovod i iskopavanje platila nadležnoj tvrtki.

Međutim, u subotu je prijateljica 'preminulog' javila obitelji Stankov da je Saša viđen u centru Novog Sada, te da je - živ. Prema neslužbenim saznanjima, obitelj i policija krenuli su u potragu kako bi pronašli Stankova.

On je više od godinu dana živio u Novom Sadu, obitelj nije bila u dobrim odnosima s njim, a nije ni imao telefon pa ga nisu mogli nazvati. Kada su ga pronašli, odveli su ga u Policijsku postaju Novi Sad, gdje su mu uzeli otiske prstiju i fotografirali ga. Nakon toga se vratio u Novi Sad i nastavio sa svojim životom.

Obitelj i dalje nije dobila objašnjenje onoga što se dogodilo, odnosno kako je došlo do zabune ovih razmjera. Kako pričaju mještani Sremskih Karlovaca, Stankov je u njihovom mjestu poznat i pod nadimkom 'Isus '. Poslije ovog događaju, kažu da je taj nadimak sad i potvrđen.

- Uskrsnuo je baš kao Isus - komentirao je jedan mještanin.

Mještani također navode i da su preminuli i Stankov zaista sličili tako da je vjerojatno i to doprinijelo zabuni prilikom identifikacije preminulog, prenose 24 sata.

Vaša reakcija na temu