Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vladan Rajkovic from Pixabay JEZIVI DETALJI Kanibal na sudu priznao da je ubio i rastrančirao Kevina Bacona

JEZIVI DETALJI Kanibal na sudu priznao da je ubio i rastrančirao Kevina Bacona

Pojeo je žrtvine genitalije

Prije gotovo tri godine veći dio Sjedinjenih Država bio je šokiran detaljima ubojstva i kanibalizma koje je počinio čovjek iz Michigana za Božić. Ovoga tjedna stiglo je i priznanje. Mark David Latunski, optuženi za ubojstvo i sakaćenje tijela Kevina Bacona (25) u prosincu 2019., priznao je krivnju u četvrtak 22. rujna na okružnom sudu Shiawassee u Michiganu, samo tri tjedna prije početka službenog suđenja.

Latunski je proglašen sposobnim za suđenje nakon psihološke procjene prije saslušanja koje će se održati 18. listopada. Taj dan saznat će se je li Latunski osuđen za ubojstvo prvog ili drugog stupnja ili ubojstvo iz nehaja.

Latunski je prvotno optužen za ubojstvo s namjerom i sakaćenje tijela u nekoliko dana nakon što je Baconovo tijelo pronađeno u podrumu njegove kuće u blizini sela Morrice, ruralnom djelu Michigana poznatom kao mjestu gdje žive farmeri i lovci na jelene.

Bacon iz grada Swartz Creek je izboden, tijelo mu je visjelo na gležnjevima, grlo mu je bilo prerezano, a dijelovi tijela bili su pojedeni, pokazuju prethodna izvješća policije nakon što su mu pretražili dom. Tijelo je pronađeno 28. prosinca 2019. Latunski je kasnije priznao policiji da je Baconu prerezao grkljan, objesio ga užetom o gredu te odrezao dio njegovih genitalija koje je pojeo, stoji u dokumentu.

Članovi obitelji prijavili su da je Bacon nestao na Božić 2019. nakon što se nije pojavio na doručku. Njegova cimerica Michelle Myers rekla je da je noć prije otišao posjetiti čovjeka kojega je upoznao na Grindru, aplikaciji za online dating. Bacon je, prema riječima svjedoka, često bježao od svojih problema upuštajući se u povremene susrete s muškarcima. Ova informacija dovela je istražitelje do kuće Latunskog u okrugu Shiawassee.

Latunski se suočava s mogućom doživotnom kaznom. U četvrtak je priznao da je ubo Bacona u leđa dok su njih dvojica bili u njegovoj kući. Nakon što je Bacon umro, Latunski je na sudu priznao da je izvadio dio njegova tijela i odnio u kuhinju.

Dublji pogled u povijest Latunskog pokazuje da je kanibalizam možda bio dio njegova načina života. Njegov susjed imao je susret s muškarcem koji mu se krvav pojavio na vratima tražeći pomoć. Protiv Latunskog za taj incident nikad nije podignuta optužnica. Državna policija Michigana nastavlja istraživati ​​ubojstvo i prošlost Latunskog jer vjeruje da bi potencijalnih žrtava Latunskoga moglo biti još, ali su previše uplašene kako bi se javile, piše Jutarnji list.

Vaša reakcija na temu