Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash JEZIVO Djeca tri dana živjela uz mrtve roditelje

JEZIVO Djeca tri dana živjela uz mrtve roditelje

'Spavaju već tri dana, a tatino tijelo je pocrnjelo'

Dvoje malodobne djece iz ruskog grada Bolshoyea Kuzyomkino tri dana živjelo je u stanu pokraj mrtvih roditelja Alexandera (30) i Viktorie Yakunina (25) koji su preminuli u krevetu nakon što su pojeli 'otrovne krastavce'. Djeca su mislila da im roditelji spavaju.  

Kada obitelj nije došla na jedno obiteljsko okupljanje, Natalia Bakulina (36) iz Lenjingrada nazvala je brata Alexandera (30) i njegovu 25-godišnju suprugu Viktoriju, a na telefon joj se javila 5-godišnja djevojčica. Ispričala je kako mama i tata spavaju već tri dana te da je tatino tijelo pocrnjelo, prenosi Ary News, javlja Večernji list.

Prizor koji je Natalia zatekla šokirao ju je. 

– Utrčala sam unutra i vidjela sve. Pala sam i počela vrištati – kazala je. Zatim je nazvala policiju i hitnu službu, odjenula je djecu i izvela ih iz stana. Djeca su nakon nesreće povjerena djedu s očeve strane da brine o njima. Policija je u kuhinji pronašla domaće kisele krastavce koje je paru dan ranije dala Alexanderova majka. 

Kako prenose ruske agencije, čini se kako se u staklenki razvio otrovni botulinum toksin, poznat kao najmoćniji od svih poznatih prirodnih otrova.

Vaša reakcija na temu