Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com JEZIVO UBOJSTVO U NOVOM ZELANDU Otac pronašao tri mrtve djevojčice, majka uhićena

JEZIVO UBOJSTVO U NOVOM ZELANDU Otac pronašao tri mrtve djevojčice, majka uhićena

Susjedi su pozvali policiju kada su čuli muškarca kako histerično vrišti

Lauren Dickason (40) optužena je za ubojstvo svoje djece. Očekuje se da će se u subotu ujutro pojaviti pred Okružnim sudom u novozelandskom Timaruu, piše news24.com, prenosi 24 sata.

- Istraga ove tragedije još je u vrlo ranoj fazi, ali možemo potvrditi da se ne traži nitko drugi u vezi sa smrću troje djece. Pregled mjesta događaja nastavit će se na adresi Queen Street. Budući da je ovo pitanje sada za sud, policija neće dalje komentirati - naveo je detektivski inspektor Scott Anderson u priopćenju.

Naime, tri sestre koje su s roditeljima prije mjesec dana doselile iz Južne Afrike na Novi Zeland pronađene su mrtve u njihovom novom domu.

Blizanke Mayu i Karlu Dickason (2) i njihovu stariju sestru Liane (5) pronašao je njihov otac, liječnik, kada se u četvrtak vratio kući.

Susjedi Karen i Brad Cowper pozvali su policiju nešto iza 22 sata kada su čuli muškarca kako histerično vrišti i plače. Vikao je: 'Zar se ovo to doista događa?'

Zapovjednik područja Dave Gaskin rekao je da je to još jedan nevjerojatno tužan događaj za stanovnike Timarua nakon nesreće u kojoj je poginulo pet tinejdžera.

Vaša reakcija na temu