Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash JOŠ JEDNA TRAGEDIJA Dječak umro nakon što ga je majka ostavila u autu

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA Dječak umro nakon što ga je majka ostavila u autu

Gradonačelnik kanadskog Bancrofta potvrdio je da se radi o 23-mjesečnom Everettu

U Kanadi je 23-mjesečni dječak umro nakon što je ostavljen u autu prošlog četvrtka ispred srednje škole u kojoj njegova majka radi kao nastavnica, javljaju kanadski mediji

Gradonačelnik kanadskog grada Bancrofta Paul Jenkins potvrdio je identitet dječaka. Radi se o Everettu Smithu

Prema riječima gradonačelnika, majka je namjeravala ostaviti sina u vrtiću prije nego što je prošlog četvrtka krenula na posao. Jenkins tvrdi da nitko nije primijetio da je Everett još uvijek bio u autu parkiranom na školskom parkiralištu na Mock Roadu do kraja školskog dana, oko 15.45 sati, prenosi Index.

Veći dio južnog Ontarija je tog dana bio pod upozorenjem na vrućinu, s temperaturama do 30 stupnjeva. Maksimalna temperatura zabilježena tog dana u Bancroftu bila je 27.1 stupanj Celzijev. Dječak je prevezen u bolnicu vozilom hitne pomoći i ubrzo nakon toga je proglašen mrtvim.

Vaša reakcija na temu