Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Wikipedia KADIROV PRIJETI ZELENSKOM: Predaj se ili si gotov!
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

KADIROV PRIJETI ZELENSKOM: Predaj se ili si gotov!

Objavio je snimku na svom Telegram kanalu

Ramzan Kadirov poslao je prijeteću poruku ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom. Čečenski lider na svom kanalu na Telegramu objavio je snimku u kojoj upozorava Zelenskom da se mora predati ili je "gotov".

Kadirov je Zelenskom poručio da izađe s podignutim rukama i kaže da se predaje.

'Vidjet ćete pravu specijalnu operaciju u kojoj će ovi šejtani bježati, ne samo iz gradova, nego i iz Ukrajine', poručio je Kadirov.

'Ušli smo u industrijsku zonu, probili prvu obranu. Naše trupe su stigle, čim smo izašli ubili smo četiri osobe. Ostali su pobjegli i dozivali mamu na ruskom', rekao je Kadirov, a spominjao je i nastavak rata i čečenske jedinice koje u njemu sudjeluju, javlja N1.

Vaša reakcija na temu