Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com KANAĐANKA POKUŠALA OTROVATI TRUMPA: Ricin u pismu poslala je čak i šerifu!

KANAĐANKA POKUŠALA OTROVATI TRUMPA: Ricin u pismu poslala je čak i šerifu!

U stanu su joj pronašli potvrfde o slanju još pet pošiljki

Pascale Ferrier, 53-godišnja Kanađanka uhićena zbog sumnje da je pokušala otrovati Donalda Trumpa, izgleda nije poslala samo jedno pismo s ricinom. Kanadske vlasti evakuirale su zgradu u kojoj je živjela i temeljito pretražili njen stan u kojem su našli potvrde za još pet pisama, pišu 24 sata

Sva pisma, osim onoga za Trumpa, poslana su u Teksas na adrese organa zakona, među kojima je i Ured šerifa.

Ferrier je uhićena na Mostu mira pokušavajući prijeći iz Kanade u SAD, a kod sebe je nosila vatreno oružje. Vlasti još nisu objavile službeni motiv, ali vjeruje se da su pokušaji trovanja povezani sa zatvorskom kaznom koju je odslužila u Teksasu 2019. godine, javlja NY Post. 

Ferrier je uhvaćena kako vozi s lažnom vozačkom dozvolom, zbog čega je odležala tri mjeseca u teksaškom zatvoru, a po odsluženju kazne, deportirana je natrag u Kanadu. 

Vaša reakcija na temu