Foto: Screenshot Kanye West: Bog želi da budem predsjednik, a korona virus me želi spriječiti

Kanye West: Bog želi da budem predsjednik, a korona virus me želi spriječiti

- Nisam ovdje da srušim Trumpa ili Bidena, ovdje sam da prenesem božje poruke - zaključio je

Osebujni reper i glazbeni producent Kanye West (43) svoju je predsjedničku kandidaturu objavio u srpnju, kada je i započeo s kampanjom, iako se o njegovom interesu za predsjedničke izbore špekuliralo i puno ranije. Gostujući u jednom od najpopularnijih podcasta na svijetu, onom komičara i voditelja Joea Rogana (53), Kanye je otkrio što ga je natjeralo 'u ring', prenose 24 sata.

- Osjetio sam poziv. Spoznao sam da je to ono što Bog od mene želi i da trebam biti lider slobodnog svijeta. Iako sam već bio vođa u svijetu hip hopa i moja je publika cijeli svijet, ovo je nešto drugo i novo. Nisam ovdje da srušim Trumpa ili Bidena, ovdje sam da prenesem božje poruke - zaključio je West.

Službeno se u kampanju uključio poprilično kasno, no Kanye je objasnio i zašto nije mogao drugačije.

- Koronavirus je kriv za sve. Ta bolest stala mi je na put i morao sam sjediti doma u karanteni umjesto da se borim. Tresao sam se, jeo stalno juhu i morao sam sve skupa staviti postrance dok ne budem potpuno spreman za bitku. No vjera je uvijek postojala i ona me vodi. Napravit ćemo ovu zemlju još snažnijom, a u centru svega bit će naše obitelji, koje su temelj ovog društva. Baš onako kako bi to želio Bog - ispričao je u posljednje vrijeme izuzetno religiozni Kanye.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(78706, "");
Pregledaj komentare