Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot KHABIBOVA OŠTRA PORUKA MACRONU: 'Neka ti Svemogući unakazi lice'!

KHABIBOVA OŠTRA PORUKA MACRONU: 'Neka ti Svemogući unakazi lice'!

Nisu mu dobro sjele Marconove riječi vezane uz islam

Khabib Nurmagomedov oštro je odgovorio francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu. Prvi čovjek Francuske izjavio je kako je 'islam u krizi', te kako je 'Francuska napadnuta od strane islamista, ali neće odustati od svojih vrijednosti'. Khabib se nedavno oprostio od profesionalne karijere, a na vlastitom Instagram profilu objavio je sliku Macrona na čijem se licu vidi otisak stopala.

- Neka ti Svemogući unakazi lice i svima koji pod sloganom slobode govora vrijeđaju osjećaje više od jedne i pol milijarde muslimanskih vjernika. Neka ih Alah osramoti na ovom i budućem svijetu. Alah je brz u obračunima, to ćete vidjeti. Mi smo muslimani, volimo svog proroka Muhameda (nek je mir i Božji blagoslov na njega) više nego svoje majke, očeve, djecu, žene i sve ljude koji su nam bliski srcu. Vjerujte mi, ove provokacije će im se vratiti - napisao je Khabib.


Vaša reakcija na temu