Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Kijevski medij: Hrvatska blokira Švedsku i Finsku
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Kijevski medij: Hrvatska blokira Švedsku i Finsku

O ovoj temi jučer je na Twitteru pisala i Iulia Mendel, bivša glasnogovornica Volodimira Zelenskog

Kyiv Independent, jedan od glavnih ukrajinskih medija, piše da će Hrvatska blokirati ulazak Švedske i Finske u NATO.

'Hrvatska će blokirati ulazak Švedske i Finske u NATO. Hrvatski predsjednik Zoran Milanović rekao je da će naložiti stalnom predstavniku zemlje pri NATO-u da glasuje protiv tog poteza', piše medij iz Kijeva na Twitteru.

'Članstvo dviju nordijskih zemalja ovisit će o tome hoće li izborni zakon u BiH biti promijenjen, rekao je Milanović, dodavši da se Hrvate u BiH uništava kao politički entitet', stoji u objavi Kyiv Independenta na Twitteru.

O ovoj temi jučer je na Twitteru pisala i Iulia Mendel, bivša glasnogovornica Volodimira Zelenskog.

'Hrvatski predsjednik također želi blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO. Pretpostavljam da se neki političari samo žele cjenkati i dobiti ono što žele da bi omogućili poboljšanje globalne sigurnosti. Vrijedi dodati da je hrvatska vlada (koja odlučuje o tome i ima većinu u saboru) apsolutno za Finsku i Švedsku u NATO-u', napisala je na Twitteru.

Potom je dodala i izjavu Gordana Grlića Radmana o tome kako Hrvatska u potpunosti podržava ulazak dviju sjevernih zemalja u NATO, piše Index.

Vaša reakcija na temu