Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot KLIČKO: Vozača hitne pogodili su geleri dok je spašavao pacijenta
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

KLIČKO: Vozača hitne pogodili su geleri dok je spašavao pacijenta

'Naši liječnici su pravi heroji. Spremni smo braniti Kijev i spašavati zdravlje i živote'

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko posjetio je jednu od bolnica u glavnom ukrajinskom gradu.

S javnosti je podijelio informacije o trenutnom stanju u bolnici.

'Prijatelji! Dragi Kijevljani! Kijev nastavlja živjeti i raditi pod izvanrednim stanjem. Kritična infrastruktura grada nesmetano funkcionira. Metro radi u ograničenom načinu rada i kao sklonište za Kijevljane.

Otvorene su i sve bolnice i rodilišta u Kijevu. Liječnici su na borbenoj dužnosti. Danas sam posjetio jednu od kijevskih bolnica. Razgovarao sam s liječnicima imaju li sve što im treba. Razgovarao sam s pacijentima.

Ispratio sam i vozača kijevske hitne pomoći koji je ozlijeđen gelerima kada je odvezao pacijenta u bolnicu. Naši liječnici su pravi heroji. Spremni smo braniti Kijev i spašavati zdravlje i živote ljudi! Hvala im na tome! Stanimo zajedno! Slava Ukrajini!', priopćio je Kličko, javlja Index.

Vaša reakcija na temu