Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot KLIČKO UPOZORIO 'Širi se moja izjava o Srbiji. Ja to nisam rekao'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

KLIČKO UPOZORIO 'Širi se moja izjava o Srbiji. Ja to nisam rekao'

'Novinari bi trebali zatražiti audio ili video dokaz'

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko demantirao je da je izjavio da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije 'kao što su Albanci oslobođeni od Srbije'.

'Prijatelji, pojedini strani internetski mediji, uključujući ruske, počeli su širiti moj navodni citat u vezi sa Srbijom i Albanijom. Ja to nisam rekao. I prije nego što prenesu takvu vrstu informacije i bilo što citiraju, novinari bi trebali zatražiti audio ili video dokaz takve ekskluzive', poručio je Kličko na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

Švicarski portal na albanskom jeziku Le Canton27ch ranije je objavio kako je Kličko u razgovoru s njihovim novinarom, tijekom Svjetskog ekonoskog foruma u Davosu, navodno izrazio zadovoljstvo što je prvi put sreo jednog albanskog novinara, navodeći da je to dobra prilika za prenijeti poruku njemu i albanskom narodu, piše N1

'Čuli smo i čitali da ste i vi Albanci, kao i mi Ukrajinci, ljudi mira, slobodoljubivi, ali i borci. Danas se borimo protiv ruskog režima koji pokušava okupirati Ukrajinu, kao vi koji ste nekada bili okupirani od Srbije', prenio je taj portal navodnu izjavu gradonačelnika Kijeva.

Vaša reakcija na temu