Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr Lavrov: Ili će Ukrajina ispuniti naše prijedloge ili će odlučiti ruska vojska
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Lavrov: Ili će Ukrajina ispuniti naše prijedloge ili će odlučiti ruska vojska

Prijedlozi Moskve za rješavanje problema u Ukrajini dobro su poznati Kijevu

Žarišta rata u Ukrajini na prvoj liniji i dalje su za rusku vojsku dosad neosvojivi grad Bahmut u Doneckoj oblasti i Kremina u Luhanskoj, gdje ukrajinska vojska pokušava ostvariti svoj prvi veći napadački uspjeh nakon oslobađanja Hersona. Ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba objavio je kako želi da se potkraj veljače u zgradi UN-a održi međunarodni mirovni summit koji bi se bavio završetkom rata u Ukrajini. No na njemu ne očekuje predstavnike Rusije. 

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov kazao je da su prijedlozi Moskve za rješavanje problema u Ukrajini dobro su poznati Kijevu. Ukrajina će ih ili ispuniti za svoje dobro ili će o tome odlučiti ruska vojska, dodao je, piše HRT.

Prijedlozi Moskve za rješavanje problema u Ukrajini dobro su poznati Kijevu - a Ukrajina će ih ili ispuniti za svoje dobro ili će o tome odlučiti ruska vojska, izjavio je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov za agenciju Tass.

- Naši prijedlozi za demilitarizaciju i denacifikaciju teritorija pod kontrolom režima, uklanjanje prijetnji sigurnosti Rusije koje od tamo dolaze, uključujući naše nove teritorije, dobro su poznati neprijatelju.Smisao je jednostavan. Ispunite ih za svoje dobro. Inače će o pitanju odlučiti ruska vojska - citirala je državna novinska agencija Lavrova u ponedjeljak navečer.

Vaša reakcija na temu