Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr LAVROV PRIJE DRUGE RUNDE 'Oko jedne stvari nema pregovora'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

LAVROV PRIJE DRUGE RUNDE 'Oko jedne stvari nema pregovora'

Kazao je kako Rusija priznaje Zelenskog kao ukrajinskog lidera i pozdravlja činjenicu da želi dobiti sigurnosne garancije

'Mora biti identificirana specifična vrsta oružja koje nikada neće biti razmješteno u Ukrajini i neće biti napravljeno', rekao je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za AlJazeeru, koji je objavljen na internetskoj stranici ruskog Ministarstva vanjskih poslova.

Kazao je kako Rusija priznaje predsjednika Vladimira Zelenskog kao ukrajinskog lidera i pozdravlja kao 'pozitivan korak' činjenicu da želi dobiti sigurnosne garancije. No, istaknuo je jednu stvar oko koje ne može biti pregovora.

'Naši pregovarači su spremni za drugu rundu pregovora o ovim garancijama s ukrajinskim predstavnicima', rekao je.

Zatim je dodao da je Krim dio Rusije te da se o tome ne može pregovarati, prenosi Dnevnik.hr

Vaša reakcija na temu