Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Citizen Brick Facebook screenshot LEGO ZELENSKI I MOLOTOVLJEVI KOKTELI Citizen Brick prodajom figurica prikupio 16540 dolara za Ukrajince
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

LEGO ZELENSKI I MOLOTOVLJEVI KOKTELI Citizen Brick prodajom figurica prikupio 16540 dolara za Ukrajince

Evo koliko 'košta' predsjednik

U svjetlu nedavne invazije ruske vojske na Ukrajinu, Citizen Brick odlučio je prikupiti donacije za pomoć ukrajinskim izbjeglicama. Učinili su to prodajom personaliziranih figurica ukrajinskog predsjednika i molotvljevih koktela. U 24 sata prikupill su 16.540 dolara. 

Figurica Volodimira Zelenskog prodavala se po cijeni od 100 dolara, a bočica koktela stajala je 10 dolara. 

'Veliko hvala svima koji su donirali za jučerašnju prikupljanje sredstava za Ukrajinu. Kroz prodaju mini figura predsjednika Zelenskog (i Molotovljevih koktela, zbog kojih je naša posljednja objava srušena. Tko bi rekao) prikupili smo 16,540 dolara. Čitav iznos je doniran Direct Reliefu kako bi pomogli u njihovim naporima da donesu medicinske potrepštine onima u potrebi.

Kao što ste možda primijetili, minifigovi su se rasprodali gotovo odmah. Napravili smo ih što više u mahnitnih 24 sata, a CB ekipa dolazi ih izrađivati na svoj slobodni dan. Znamo da je bilo ljudi koji su pokušali nabaviti jedan ali nisu uspjeli. Nadamo se da će ipak razmotriti izravnu donaciju relevantnoj dobrotvornoj organizaciji.

Molim vas za strpljenje dok pokušavamo svima poslati narudžbu ovaj tjedan. Hvala što ste još jednom dokazali da imamo najbolje kupce na svijetu', poručuju iz Citizen Bricka.


Vaša reakcija na temu