Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay LOŠA IDEJA Pokušao ugrijati stan roštiljem na ugljen, cijela obitelj završila u bolnici

LOŠA IDEJA Pokušao ugrijati stan roštiljem na ugljen, cijela obitelj završila u bolnici

Želio je uštedjeti na struji

Grijanje stana roštiljem na drveni ugljen bilo je kobno za nekoliko ljudi u Gornjoj Bavarskoj. Hospitalizirani su tijekom vikenda zbog udisanja dima, piše Fenix.

Prema policijskom priopćenju, 50-godišnji muškarac iz Mühldorfa am Inn rekao je da je koristio roštilj 'jer mu je račun za struju bio tako skup'. U nedjelju ujutro (25. rujna) muškarac je prvo u bolnicu odvezao suprugu koja se žalila na glavobolje i vrtoglavicu.

Potom je nazvao 911 jer je njegov 34-godišnji nećak bio bez svijesti u stanu. Nećak je također prevezen u bolnicu jer je udisao dim.

Da stvar bude gora, 50-godišnjak sada mora odgovarati za nanošenje ozljeda iz nehaja. Policija upozorava da korištenje roštilja u zatvorenim prostorima može biti opasno.

Vaša reakcija na temu