Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Lukašenko: Ako Zelenski odbije sporazum, ubrzo će potpisati kapitulaciju
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Lukašenko: Ako Zelenski odbije sporazum, ubrzo će potpisati kapitulaciju

'Rusija neće izgubiti ovaj rat'

Rusija nudi Ukrajini apsolutno prihvatljivu opciju za sporazum, rekao je bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko.

'Rusija nudi Ukrajini apsolutno prihvatljivu verziju sporazuma, to znam sigurno', rekao je Lukašenko, navodeći da je još uvijek moguće da Zelenski potpiše sporazum s Putinom.

'Ako Zelenski to odbije, onda će, vjerujte mi, za kratko vrijeme morati potpisati akt o kapitulaciji', rekao je Lukašenko.

Rusija 'neće izgubiti ovaj rat', smatra bjeloruski predsjednik. 'Uvjeren sam da će ovaj sukob, ruska operacija, uskoro završiti mirom'.

Naglasio je da Zapad neće uvući Bjelorusiju u ovaj sukob, prenosi ruska novinska agencija TASS. 'Uvjeren sam da se nećemo morati boriti s Ukrajinom. Zapad nas neće uvući u ova sukob', prenosi N1.

Vaša reakcija na temu