Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Majka 'slučajno' bebu stavila u pećnicu umjesto u kolijevku, preminula je

Majka 'slučajno' bebu stavila u pećnicu umjesto u kolijevku, preminula je

Strava u SAD-u

Stravičan slučaj zbio se u SAD-u. Mariah Thomas iz Kansas Cityja, Missourija, optužena je za ugrožavanje dobrobiti djeteta, i to nakon što ga je stavila u pećnicu, javlja Sky News

Policija je reagirala na prijavu da novorođenče ne diše u petak poslijepodne. Pronađeno je s očiglednim opeklinama te proglašeno mrtvim na mjestu događaja.

Svjedoci su izjavili kako je majka slučajno stavila bebu u pećnicu umjesto u kolijevku. Nije objašnjeno kako je došlo do 'pogreške'. 

'Strašna je priroda ove tragedije. Naša srca opterećena su gubitkom dragocjenog života. Vjerujemo kako će pravosudni sustav adekvatno odgovoriti na strašne okolnosti ovog slučaja', izjavila je Jean Peters Baker, tužiteljica okruga Jackson.

Vaša reakcija na temu