Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot MASAKR U BUČI Biden uvodi nove sankcije Rusiji
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

MASAKR U BUČI Biden uvodi nove sankcije Rusiji

'Koordiniramo se s partnerima i saveznicima o točnim parametrima'

SAD će ovog tjedna najaviti nove sankcije Rusiji, potvrdio je Jake Sullivan, savjetnik američkog predsjednika Joea Bidena za nacionalnu sigurnost.

- Ovog tjedna možete očekivati najavu novih sankcija. Koordiniramo se s partnerima i saveznicima o točnim parametrima, ali da, ovog tjedna ćemo moći najaviti nove metode ekonomskog pritiska na Rusiju - rekao je Sullivan, prenosi Index

Američki predsjednik Joe Biden ranije danas je, komentirajući snimke i fotografije masakra u Buči, rekao da traži još više sankcija Rusiji pa dodao da će ih uskoro najaviti.

Masakr u Buči nije nazvao genocidom, ali je rekao da se radi o ratnom zločinu i pozvao na suđenje ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Vaša reakcija na temu