Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay MASAKR U SRBIJI Ubio bivšu ženu i njene roditelje, brat se bori za život

MASAKR U SRBIJI Ubio bivšu ženu i njene roditelje, brat se bori za život

Osumnjičeni je navodno došao iz Njemačke, gdje je na privremenom radu

U selu Rasno kod Novog Pazara u Srbiji danas se dogodilo višestruko ubojstvo. Muškarac E.T. (44) osumnjičen je da je ubio troje ljudi, a jednu osobu teško ranio. Potraga za osumnjičenim je u tijeku, prenosi Index.

Kako navodi portal indexonline.rs, E.T. (44) je iz vatrenog oružja usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje. Ranio je i njenog brata koji se bori za život u bolnici. 

Prema saznanjima ovog portala, život su na licu mjesta izgubili F.Š. (64), Š.Š. (60) i B.Š. (44), dok se liječnici bore za život B.Š. (35).

Načelnik kirurgije u bolnici u Novom Pazaru Izet Tutić rekao je da je 35-godišnji B.Š., koji je ranjen u masakru kod Sjenice, u veoma teškom stanju.

'Pogođen je s više hitaca u prsa i desnu ruku. Trenutno je na skeneru i pripremamo ga za operaciju', rekao je Tutić, dodavši da se muškarcu liječnici bore za život.

Policija intenzivno traga za E.T. (44), kojeg se sumnjiči za stravično ubojstvo. 

Pojedini mediji prenijeli su da je osumnjičeni došao iz Njemačke, gdje je na privremenom radu.

Vaša reakcija na temu