Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr MEDVEDEV UPOZORIO 'U slučaju napada na Rusiju, u stanju smo snažno odgovoriti'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

MEDVEDEV UPOZORIO 'U slučaju napada na Rusiju, u stanju smo snažno odgovoriti'

Tvrdi da ne žele treći svjetski rat

Zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu nakon posjeta nuklearnom centru u Sarovu poručio je kako Rusija neće dopustiti izbijanje trećeg svjetskog rata, ali da je u slučaju napada u stanju istog trena odgovoriti izrazito snažno.

Nuklearni štit zemlje nazvao je 'arsenalom modernog, pouzdanog i učinkovitog oružja', koje 'i danas hladi ambicije onih koji su svojim i tuđim rukama spremni pokrenuti treći svjetski rat', prenosi Index.

'Odbit ćemo svaku agresiju'

'Nećemo dopustiti takvu situaciju. Ali prisiljeni smo stalno podsjećati da smo u slučaju napada na našu zemlju, u stanju istog trena uputiti iznimno snažan odgovor. Odbiti svaku agresiju koja prijeti našoj državi', napisao je Medvedev.

Medvedev je najavio pojačano ulaganje u znanost i ruske znanstvenike. Pozvao je i privatne tvrtke da podrže domaću znanost.

Vaša reakcija na temu