Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustacija / Pixabay.com MISTERIOZNO UBOJSTVO Tijelo otete 26-godišnjakinje pronađeno u nacističkom bunkeru

MISTERIOZNO UBOJSTVO Tijelo otete 26-godišnjakinje pronađeno u nacističkom bunkeru

Žena iz Njemačke nestala je prošlog četvrtka

Njemica Bianca S. (26) nestala je prošlog četvrtka, zadnji put viđena je na željezničkoj stanici u Oranienburg u njemačkoj saveznoj državi Brandenburgu. Njezino tijelo pronađeno je u nacističkom bunkeru iz Drugog svjetskog rata. 

Policija vjeruje da je bila oteta i potom da joj je ubojica nanio više ubodnih rana. Posljednja osoba koja ju je vidjela je bila njezina prijateljica kojoj je rekla da ide doktoru, nakon čega joj se gubi svaki trag. Kako se nije pojavila na sastanku niti je pokupila svojeg sina iz vrtića, postalo je jasno kako se nešto dogodilo. 

Policija je dobila dojavu u ponedjeljak kako su radnici pronašli njezino tijelo u bivšem SS radio bunkeru Karo Ass. 

- Situacija i vanjske ozljede govore o tome da je riječ o ubojstvu - kazao je policijski glasnogovornik, javlja Mirror, prenosi Večernji list.

Njezin bicikl je pronađen 100 metara od bunkera. U ovom trenutku nema osumnjičenih niti tragova koji bi pokazali na to da postoji još jedno mjesto zločina. 

Vaša reakcija na temu