Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot NA POPISU JE Europska unija uvodi sankcije i Putinovoj ljubavnici
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

NA POPISU JE Europska unija uvodi sankcije i Putinovoj ljubavnici

Nedavno je procurila vijest i da je trudna

Diplomati EU-a dali su u četvrtak konačno odobrenje za šesti paket sankcija protiv Rusije, a službeno je usvojen u petak. Sankcije uključuju djelomičnu zabranu koja se odnosi na naftu, a pod njima će se naći i Sberbank koji će ukloniti iz SWIFT sustava.

Paket također nadopunjuje prijašnje sankcije usmjerene protiv ruskog predsjednika Vladimira Putina kao i njegovog ministra vanjskih poslova Sergeja LavrovaNa popisu osoba protiv kojih EU uvodi sankcije našla se i navodna Putinova ljubavnica Alina Kabajeva (38), javlja 24sata.

O samoj Alini malo se zna u javnosti. Putin (69) je godinama bio u braku s Ljudmilom s kojom ima dvije kćeri. Nakon što je 2013. godine javno, pred kamerama rekao da se rastaju, mediji su ga počeli povezivati s Alinom. Bivša gimnastičarka je navodno Putinu rodila dva sina. Vezu nikada nisu javno priznali. Ona se u javnosti pojavljuje vrlo rijetko.

Bila je zastupnica u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija te šefica tvrtke National Media Group. Kabajeva je 2000. godine na Olimpijadi u Sydneyju osvojila brončanu medalju u gimnastici te zlatnu medalju u Ateni četiri godine kasnije, gdje je, kako mnogi smatraju, 'zapela za oko' ruskom predsjedniku Putinu. Budući da je u javnosti često na ruci imala vjenčani prsten, nagađa se da su se ona i Putin oženili. Nedavno je procurila i vijest kako je Alina navodno opet trudna. 

Vaša reakcija na temu