Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot NEMA GA U JAVNOSTI Ukrajinski dužnosnik tvrdi da je ruski ministar obrane imao srčani udar
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

NEMA GA U JAVNOSTI Ukrajinski dužnosnik tvrdi da je ruski ministar obrane imao srčani udar

'To mu se dogodilo nakon potpunog neuspjeha invazije na Ukrajinu'

Savjetnik ukrajinskog ministra vanjskih poslova Anton Geraščenko tvrdi da je ruski ministar obrane Sergej Šojgu imao srčani udar i da je to razlog njegovog nepojavljivanja u javnosti u posljednje vrijeme, javlja N1

- Šojgu je imao srčani udar, zato ga od sredine ožujka nema u javnosti. Dobio je srčani nakon potpunog neuspjeha ruske invazije na Ukrajinu. Sada je na rehabilitaciji u Glavnoj vojnoj bolnici - napisao je Geraščenko na Facebooku.

Na ruskoj televiziji jučer je, podsjetimo, objavljena snimka Šojgua na sastanku s Vladimirom Putinom. Kako se u javnosti nije pojavljivao još od 11. ožujka, počelo se spekulirati da je Šojgu bolestan, a možda čak i uhićen.

Vaša reakcija na temu